Calitatea serviciilor, Preț competitiv, Gama de servicii variată, Consultantă și suport continuu
Compania va dezvolta o politică și obiective de protectie a mediului, evaluarea riscului de mediu, monitorizarea deseurilor
detalii
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) este un sistem esențial pentru siguranța alimentară, care previne riscurile în producție, manipulare și distribuție.
detalii
ISO-9001 Este un standard international ce contine criterii pentru documentarea, implementarea si certificare unui Sistem de Management al Calității.
detalii
ISO 22000 permite planificarea, exploatarea si întreținerea unui sistem de management al siguranței alimentelor
detalii
IFS Food se aplica in cazul in care exista o posibilitate de contaminare a produselor in timpul procesarii sau ambalarii primare.
detalii
ISO 45001 Standardul care stabileste cerintele pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.
detalii
Standardul este cerut in special pentru protectia datelor, domenii de referinta fiind : finante, sanatate, sectorul public şi sectorul IT.
detalii
FSSC 22000 standard specific pentru companiile din industria alimentara ce produc produse de origine animala sau aditivi.
detalii
Standardele preferate de retailerii din UK. Standarde similare: BRC Food, BRC Packaging Materials si BRC Storage and Distribution
detalii
Ajută companiile să economisească energie, să reducă emisiile de carbon și să își îmbunătățească sustenabilitatea.
detalii
Una dintre principalele beneficii ale certificării ISO este îmbunătățirea reputației și credibilității unei organizații pe piață, ceea ce poate duce la creșterea încrederii clienților și a partenerilor de afaceri. De asemenea, certificarea cu standarde ISO demonstrează angajamentul unei companii față de calitate și îndeplinirea cerințelor legale și reglementare, ceea ce poate oferi un avantaj competitiv semnificativ.