BRC

Standarde BRC (British Retail Consortium)
Aceste standarde sunt preferate de retailerii din UK. Astfel, ca si in cazul standardelor IFS se disting standarde similare, respectiv BRC Food, BRC Packaging Materials si BRC Storage and Distribution ce se adreseaza producatorilor de alimente, ce intentioneaza sa produca sub sub marca proprie (private label).
A fost dezvoltat pentru a sprijinii retailerii in indeplinirea obligatiilor legale si pentru a sigura cel mai inalt nivel posibil de protectie a clientilor. Desi creat in Marea Britanie, acest standard este recunoscut la nivel international.
ISO CERT colaborează prin BRC certificare cu FSN CMI certificare din Marea Britanie, organismul de certificare de top a produselor alimentare din Regatul Unit şi, probabil, din lume.
ISO CERT dispune de auditori  calificaţi pentru a asista prelucrarea produselor alimentare, depozitarea  alimentelor şi transportul, precum şi societăţile de servicii de alimentare beneficiaza de certificare. Auditorii noştri sunt calificaţi pentru a efectua audituri la companii de produse alimentare.